Szállás a kollégiumban

Osztálykirándulást terveznek? Táborozni szeretnének? Vagy nagyobb családi eseményre készülnek? Van megoldás, az iskola két kollégiumában lehetőségünk van kisebb-nagyobb csoportokat elhelyezni.

A fiú kollégiumban 160 főt tudunk elhelyezni, 6 fős emeletes ágyas szobákban, mindegyik hűtővel felszerelt. A kollégium előterében található egy társalgó, az alsó részen egy nagyobb közösségi helyiség, illetve a tetőtér is ezt a funkciót látja el. Rendelkezik a kollégium egy konyhával, ami fel van szerelve mikrohullámú sütővel, hűtővel, rezsóval és néhány asztallal. A fürdési és mosdó használati lehetőség közös használatú helyiségekben van.

A leány kollégium lényegesen jobban felszerelt, és kényelmesebb is. Ott összesen 36 főt tudunk elhelyezni, 2-3-4 fős, részben emeletes ágyas szobákban. A lány kollégiumban minden szobához külön fürdő és mosdó tartozik. A kényelmet szolgálják a közösségi terek, egy társalgó, konyha és ebédlő.

Az épületeken teljes nyílászárócsere volt 2017-ben, hőszigetelés és friss színezés is került mindkettőre.

Képekért kattintson ide!

Árak:

Fiú kollégium 3 000 Ft/fő/éj (egy éjszakás felár +1 000 Ft/fő, két éjszakás felár +500 Ft/fő/éj)
Harminc fő feletti létszám, vagy 6 napnál hosszabb foglalás esetén kedvezményt tudunk biztosítani.

Lány kollégium 4 000 Ft/fő/éj (egy éjszakás felár +1 000Ft/fő, két éjszakás felár +500 Ft/fő/éj)

Az idegenforgalmi adó 500 Ft/fő/éj ezen felül számítandó. (Mentességek: diákok és kísérőjük, helyi munkaadónál munkavállalók elhelyezése.)

Nem találta meg a választ kérdéseire? Egyedi igényei lennének? Keressen bátran e-mailen vagy telefonon!

Elérhetőség:

Varga Gáborné
varga.gaborne@oveges-szi.hu
Telefon: +36/70/6413959