Szállás a kollégiumban

Osztálykirándulást terveznek? Táborozni szeretnének? Vagy nagyobb családi eseményre készülnek? Van megoldás, az iskola két kollégiumában lehetőségünk van kisebb-nagyobb csoportokat elhelyezni.

A fiú kollégiumban 160 főt tudunk elhelyezni, 6 fős emeletes ágyas szobákban, mindegyik hűtővel felszerelt. A kollégium előterében található egy társalgó, az alsó részen egy nagyobb közösségi helyiség, illetve a tetőtér is ezt a funkciót látja el. Rendelkezik a kollégium egy konyhával, ami fel van szerelve mikrohullámú sütővel, hűtővel, rezsóval és néhány asztallal. A fürdési és mosdó használati lehetőség közös használatú helyiségekben van.

A leány kollégium lényegesen jobban felszerelt, és kényelmesebb is. Ott összesen 36 főt tudunk elhelyezni, 2-3-4 fős, részben emeletes ágyas szobákban. A lány kollégiumban minden szobához külön fürdő és mosdó tartozik. A kényelmet szolgálják a közösségi terek, egy társalgó, konyha és ebédlő.

Az épületeken teljes nyílászárócsere volt 2017-ben, hőszigetelés és friss színezés is került mindkettőre.

Képekért kattintson ide!

Árak:

Fiú kollégium 2 500Ft/fő/éj
Ötven fő feletti létszám esetén kedvezményt tudunk biztosítani.

Lány kollégium 3 500 Ft/fő/éj

Az idegenforgalmi adó 400 Ft/fő/éj ezen felül számítandó. (Mentességek: diákoknak és kísérőjüknek, helyi munkaadónál munkavállalók elhelyezése)

Nem találta meg a választ kérdéseire? Egyedi igényei lennének? Keressen bátran e-mailen vagy telefonon!

Elérhetőség:

Venczel-Gondán Anita
gondan.anita@oveges-szi.hu
Telefon: 88/586-060/8112

Jurec Zsuzsa
jurec.zsuzsa@oveges-szi.hu
Telefon: 88/586-060/8111