E-menza rendszer

Tisztelt Szülők!

2020.02.01-től a VSZC Öveges József Technikum és Kollégiumában bevezetjük az e-menzarendszert, így amikor a középiskolás diákok újra osztálytermi keretek között folytatják tanulmányaikat, az étkezés megrendelése már elektronikus úton fog történni.

Ehhez a napokban mindenkinek elküldtünk egy tájékoztatót és a regisztrációs kódot a szándéknyilatkozaton megadott emailcímre. Regisztrálás előtt kérem olvassák el figyelmesen a tájékoztatót, illetve kérném, hogy mielőbb regisztrálják be gyermeküket a rendszerbe, mert amint elkezdődik a tanítás, az étkezés már CSAK ezen a felületen érhető el! A regisztrációt MINDEN étkező diákhoz el kell végezni!

Miután regisztrálták gyermeküket kérem ellenőrizzék, hogy a rendszerbe felvitt adatok és kedvezmények helyesek-e. Ezt a gyermek nevére kattintva láthatják. Amennyiben hibát észlelnek, kérem írjanak a kovacs.piroska@balatonfuzfo.hu e-mailcímre vagy hívják a 06 20/221 1943-as telefonszámot hétköznap 8-16 óráig, illetve pénteken 8-13 óráig!

FONTOS, hogy akinek az előző félévről hátraléka maradt mielőbb rendezze a tartozást, mert ha a rendszerbe ezek az összegek átvezetésre kerülnek, nem lesz lehetőség az étkezés igénybevételére!

Kovács Piroska
pénzügyi referens
Balatonfűzfői Közös Önkormányzati Hivatal
8184 Balatonfűzfő, Nike krt.1.
telefon:06-20/221-1943″