Egészségnap 2019

2019. október 11-én „zöldség-gyümölcs” díszbe öltözött az iskola bejárata, az aula. Megtartottuk a 9. hagyományos, őszi Egészségnapunkat. A rengeteg szülői felajánlásnak köszönhetően nagyon sok ízt kóstolhattak meg a Gyerekek. Minden tanulónak jutott a finomságokból. Szorgos kezek, szülők, diákok, pedagógusok készítették együtt az ételeket, a díszítést. A szülői kreativitás igazán bőséges választási lehetőséget teremtett. Az Aulában falatozgató Gyerekek látványa a legszebb köszönet a felajánlásokért, a munkáért.

További képekért kattintson itt!

A kóstolót már évek óta az egészséges életmódhoz kapcsolódóan programok színesítik:

Hajdu Gabriella tanárnő online játékos tesztjei az egészséges életmódról, Szijjártó Erika tanárnő Véresen komoly! – vércukorszint-, vérnyomásmérés, zöldség-gyümölcs „szobrászkodás”, a biztonság jegyében rendőri bemutató.Az idei évben zenével, táncos mozgási lehetőséggel és a gombák rejtélyes világával bővült a választék. A mozgást Ujszászi Petra iskolapszichológusunknak-táncterapeutának, az érdekes hangszerek megismerését Antal Zsuzsanna zeneterapeutának, a gombák érdekességeit a Bakonyvidéki Gombász Egyesület lelkes tagjainak köszönjük!!

De a választási lehetőségek itt még mindig nem értek véget, a BALATONALMÁDI EGÉSZSÉGFEJLESZTÉSI IRODA szervezésében, anyagi támogatásuknak köszönhetően tanulóink beszélgethettek Lovizer Dániellel, a 30 éves, addiktológiai konzultánssal a függőségekről és élvezhették a Nézőművészeti Kft és a Budaörsi Latinovits Színház közös bemutatóját a kézmosásról, Katona László és Molnár Gusztáv humorral fűszerezett előadásában.

Minden TÁMOGATÓNAK köszönjük ezt a szép, új ismereteket adó, vidámsággal teli napot!

Az Öveges Pedagógusai és Diákjai