Érettségizetteknek és érettségire készülőknek

A 2021. szeptemberében induló, nappali tagozatos szakmai képzésekre jelentkezési lapunk letölthető itt, vagy átvehető a titkárságon, illetve kérésre postai úton megküldjük.
Kérjük, hogy a kitöltött jelentkezési lapot postai úton, vagy emailben csatolmányként juttassa el számunkra 2021. április 30-ig.

Felvételi vizsga nincs. A felvételnél a sajátos nevelési igényű tanulók nem részesülnek különleges elbírálásban. Túljelentkezés esetén az érettségi bizonyítvány érdemjegyeinek összegéből képzett pontszám, illetve a szakmai vizsgaeredmény alapján rangsorolunk.

Egyes képzésekben kiemelt ösztöndíj. Vállalatokkal való együttműködésünknek köszönhetően céges partnereink akár havi 50.000,- forint támogatást is nyújtanak az általuk kiválasztott, hozzájuk gyakorlatra járó diákjainknak.

Érettségire felkészítés – 2 év

Szakmai érettségire felkészítő képzés. A képzés megkezdésének feltétele a szakközépiskolai szakmai vizsgabizonyítvány bármely szakképesítésben. (Részszakképesítés nem megfelelő a felvételhez.)

Informatikai rendszer- és alkalmazás-üzemeltető technikus (5 0612 12 02) – 2 év

Feladata: számítógépes rendszerek és hálózatok telepítése, üzemeltetése, WEB és felhőszolgáltatások biztosítása. A képzés megkezdésének feltétele az érettségi.

CAD-CAM informatikus (OKJ 54 481 01) – 1 év (előképzettséggel)

Feladata: számítógépes tervezés (CAD), gépelem gyártás (CNC), számítógéppel támogatott gyártástervezés (CAM), a tervezés és gyártás folyamattervezése, üzemeltetése (FMS).

Gazdasági informatikus (OKJ 54 481 02) – 1 év (előképzettséggel)

Feladata: vállalatok gazdasági területén ügyviteli és számviteli számítógépes rendszerek telepítése, karbantartása, üzemeltetése, az informatikai háttér biztosítása, fejlesztése, projektek támogatása.

Elektronikai technikus (OKJ 54 523 02) – 1 év (előképzettséggel)

Feladata: elektronikai rendszerek építése, karbantartása, üzemeltetése, áramkörök tervezése, kivitelezése, ipari vezérlők programozása, mérés, hibaelhárítás. Duális képzés a Denso és a Harman székesfehérvári gyáregységével együttműködve.

Kereskedő (OKJ 54 341 01) – 1 év (előképzettséggel)

Feladata: árucikkek beszerzése és értékesítése, kiskereskedelmi egység szabályszerű üzemeltetésének szervezése, vezetése, ellenőrzése, a vállalkozás működtetése.

A felvétel feltétele a technikus képzésekben:

  • egészségügyi alkalmasság;
  • ágazati érettségi bizonyítvány, vagy annak megfelelő egy éves ágazati előképzés.