Kollégiumi tavaszköszöntő

Az Öveges iskola kollégistái tavaszköszöntő művészeti műsorral kedveskedtek diáktársaiknak március 20-án, szerdán este 18 órakor.

Az estet Hózer Gergő zongorás produkciója nyitotta meg. Második műsorszámként Ignácz Boglárka és Kovács Míra táncát láthattuk. A lányok saját koreográfiája a Silence című számra készült. Ezután egy kis színpadi jelenet következett a szerelemről, mely jó felvezetése volt a következő produkciónak. Nagy sikert aratott a Rómeó és Júlia című musical Lehetsz király dalára előadott közös tánc. Fokozta a hangulatot Horváth Dávid tánc-evolúció címet viselő extra „tánczuhataga”. Huszonnégy különböző zenére táncolt Dávid, aki saját maga koreografálta az előadását. A tavaszváró vidám estét Hózer Gergő száma zárta, aki Máté Péter: Egyszer véget ér a lázas ifjúság dalát zongorán játszotta el.

_AA20001
_AA20146

A diákok fellépéseit követően a kollégium vezetője és kis csapata meglepetése igazi mókás, pezsgő, kacagtató hangulatot varázsolt a nézőtérre. Rejtő Jenő: A rézrúd című művét keltették életre, melyről írni vétek lenne. Ezt látni, hallani kell! Sőt mi több! Akár elolvasni! Köszönjük az élményt! Várjuk az ismétlést! No és persze a tavaszt is nagyon nagyon!


_AA20160
_AA20275
DSCN6049

Köszönet jár lelkes munkájáért a műsor szervezőjének, Hódy Tibornak, a szereplőknek, a fellépőknek és a segítőknek is.

Bízunk benne, hogy a kollégium közösségének tagjai is értékelték társaik odaadó felkészülését és a tanév hátralévő része is ilyen könnyed, vidám hangulatban telik majd!

Rendezvényötlet: Kiss Viktor
Technikai háttér: Tolnai Tamás, Karácsony Gergely, Csillag Máté, Pozsgai Zalán + OSI
Élőzene: Hózer Gergő
Hajszobrász: Csonka Ella
Smink: Ignácz Boglárka
Koreográfiák: Kovács Míra, Ignácz Boglárka, Horváth Dávid
Fotó: Micskó Viktória
Szereplők:
Bukovics Vica, Cseke Laura, Kiss Boglárka, Kovács Míra, Ignácz Boglárka,Samu Adrienn, Szabó Orsolya, Zábojnyik Lilla, Varga Naomi; Bátai Fabríció, Tarjányi Gergő, Horváth Dávid, Fülöp Bence, Molnár Bence, Szabó Miron.

Takács Bernadett
kollégiumi nevelőtanár