Leonardo – konferencia

Tisztelettel meghívjuk Önt és érintett munkatársát

a Budapesten, a SZÁMALK-Szalézi Szakközépiskolában szeptember 29-én tartandó informatikai szakmai konferenciára, amelyen bemutatjuk a rövidesen itthon is elérhető, európai szinten elismert EUCIP Core informatikai szakképesítést. A képzés fejlesztője és tulajdonosa az európai ECDL Alapítvány, fejlesztője az Informatikai Szakmai Társaságok Európai Tanácsa (CEPIS – Council of European Professional Informatics Societies) európai szervezet, melynek magyar tagszervezete a Neumann János Számítógép-tudományi Társaság.

Az iTStudy Oktató- és Kutatóközpont által koordinált Leonardo projekt keretén belül, négy hazai szakközépiskola tanárainak közös munkájaként elkészültek magyar nyelven a bizonyítvány megszerzésé­hez szükséges vizsgatesztek, tankönyvek, elektronikus tananya­gok, interneten elérhető gyakorló tesztek.
A fejlesztést követő kísérletek során 147 informatikai szakképzésben tanuló magyar diák tett sikeres vizsgát EUCIP Core három (Tervezés, Fejlesztés és Üzemeltetés) moduljából.

A konferencián külföldi partnereink (az Olasz és Ír Számítástudományi Társaság, és az Enrico Fermi Műszaki és Üzleti Szakközépiskola) és a fejlesztésben részt vevő hazai szakközépiskolák mutatják be a képzést, és a vizsgáztatással kapcsolatos tapasztalataikat.

A rendezvény időpontja: 2015. szeptember 29.

A rendezvény színhelye: SZÁMALK-Szalézi Szakközépiskola, Budapest, Mérnök u. 39. II. épület földszint. 36.

A programon való részvétel ingyenes, de regiszt­rációhoz kötött, ezért kérjük, hogy részvételi szándékát legkésőbb 2015. szeptember 26-ig szíveskedjen jelezni elektronikus levélben Mezei Judit felé a judit.mezei@itstudy.hu e-mail címre.

A részletes programot itt találja.