Szülői értekezlet – eljárásrend

Tisztelt Szülő

Iskolánk a helyi rendben tervezettek szerint 2020. 09. 16-án szülői értekezletet tart. Ehhez kapcsolódóan a következőkről tájékoztatom.

Kérem, hogy csak egészséges állapotban jöjjön a szülői értekezletre.
A járványügyi eljárásrend szerint belépéskor mindenkinek nyilatkozni kell arról, hogy tünetmentes és tudomása szerint nem volt kapcsolatban karanténban lévő, vagy tüneteket mutató személlyel, illetve nem tartózkodott külföldön. Ezen a napon a nyilatkozat csoportos íven tehető meg a név és aláírás feltüntetésével.
Az érkezéskor testhőmérséklet mérése kötelező. Csak láz mentes állapotban lehetséges a belépés. A kézfertőtlenítés biztosított. Maszk használata a zárt terekben, folyosókon, tantermekben kötelező és a szabadban is ajánlott.

A kezdési időpont évfolyamonként változó, hogy elkerüljük a csoportosulást.
9. évfolyamnak 14:00-tól összevont szülői az iskola díszudvarán. Hasonlóképp a ballagó osztályok esetén 14:30-tól összevont szülői az iskola díszudvarán. Az összevont részt követően az osztály termében folytatódik a szülői.
A többi évfolyamnak a szülői 15:00-kor a feltüntetett teremben kezdődik.
Az osztályfőnököknek lehetőségük van a szülőit online, illetve más időpontban is megszervezni.
A szülői képviselet (SZM) tagjait kérem, hogy a könyvtárba jöjjenek be a szülőit követően. Nem várjuk egymást össze.

Az alábbi táblázat szerinti teremben tartjuk az osztályok szülői értekezletét. Tájékozódjon gyermekétől, hogy merre található a terem!
szuloi_2020_09